سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مشاور حقوقی

 

وکیل شرکت شخصی است که دانش و آگاهی کافی از جزییات قوانین اداره ثبت و راه‌اندازی شرکت را دارد بنابراین داشتن وکیل شرکت و به صورت کلی کمک گرفتن از مشاور حقوقی برای امور شرکت‌ها بسیار ضروری است.

چرا باید از مشاور حقوقی شرکت کمک بگیریم؟

حضور مشاور حقوقی شرکت‌ها در هر مجموعه‌ای و با هر سطح از فعالیت ضروری به نظر می‌رسد. صاحبان کسب‌وکار در بهترین حالت قادر خواهند بود که به اداره امور تخصصی مرتبط با فعالیت شرکت خود بپردازند. این وکیل شرکت است که مسائل حقوقی را پیگیری می‌کند. شاید فکر کنید که امور حقوقی مربوط به شرکت‌ها، بسیار ساده است و هر شخصی می‌تواند تمام مراتب کارهای حقوقی را به درستی، پیش ببرد. اگر در بطن کار وارد شوید، خواهید دید شخصی که در مسائی حقوقی شرکت، هیچ سررشته‌ای ندارد؛ در تعریف جزئیات قراردادها و یا استخدام‌ها، سردرگم خواهد شد. یکی از وظایف مشاور حقوقی شرکت این است که در امر اجرای صحیح قرارداد با دیگر شرکت‌ها، استخدام‌های درون سازمانی، مسائل اداری و یا حتی کیفری شرکت، به موسسان، مشاوره دهد.

اهمیت استفاده از مشاوره حقوقی شرکت‌ها

نظام مسائلی که یک شرکت با آن مواجه است، کاملاً در روند پیشرفت آن اثرگذار است. اگر شرکت نتواند مدیریت درستی روی مسائل حقوقی خود داشته باشد، در مسیر پیشرفت آن قطعاً اختلال جدی به وقوع می‌پیوندد. به دلیل تخصصی بودن مسائل حقوقی شرکت و همچنین دامنه گسترده آن‌ها، این امکان وجود ندارد که بدون بهره‌گیری از مشاوره حقوقی شرکت، شرکت‌ها بتوانند امور خود را مدیریت و کنترل کنند. وکیل شرکت با اقدامات خود نقش بسیار مؤثری در حراست از اموال و دارایی‌های شرکت دارد.

یک نکته مهم دیگر در خصوص حضور مشاور حقوقی شرکت‌ها وجود دارد؛ مدیران شرکت‌ها با محول کردن مسائل حقوقی به وکیل و کمک گرفتن از مشاوره وکیل شرکت‌ها، از زیر فشار نسبتاً سنگین مسائل حقوقی خارج می‌شوند. به این ترتیب تنش‌های روانی ناشی از این مسائل از روی دوش مدیران شرکت برداشته می‌شود. در نتیجه می‌توانند تمام تمرکز خود را صرف پیشبرد سایر امور مرتبط شرکت کنند.

وکیل شرکت کیست؟

مطابق قانون، شرکت‌های حقوقی برای رسیدگی به پرونده‌های خود در محاکم قضایی نیاز به معرفی یک نماینده دارند و قطعا شرکت مشاوره نیاز خواهد داشت. اما آیا این نماینده می‌تواند هر کسی باشد؟ پاسخ این پرسش قطعاً منفی است. نماینده‌ای که از طرف شرکت‌های حقوقی برای پیگیری امور به محاکم قضایی معرفی می‌شود، الزاماً باید دارای پروانه پایه یک دادگستری باشد.

به وکلایی که به‌صورت تخصصی در زمینه امور مرتبط با شرکت‌های حقوقی (اعم از دولتی و خصوصی) فعالیت می‌کنند، وکیل شرکت می‌گویند. این نام‌گذاری از این جهت انجام می‌شود که معمولاً این دسته از وکلا در سایر پرونده‌های حقوقی وارد نمی‌شوند و صرفاً با شرکت‌ها همکاری می‌کنند. البته باید توجه داشت که وکیل شرکت صرفاً در زمینه رسیدگی به پرونده‌های شرکت در محاکم قضایی فعالیت نمی‌کند؛ بلکه کلیه امور مرتبط با مسائل حقوقی شرکت از تنظیم قراردادها گرفته تا پیگیری اسناد مالی شرکت، زیر نظر مشاور حقوقی شرکت‌ها صورت می‌گیرد.

انواع مشاوره حقوقی شرکت: حوزه‌های مربوط به مشاوره حقوقی شرکت‌ها

قانون، برای امور مختلف حقوقی شرکت‌ها، بندهای شروط مختلفی دارد که عدم رعایت هر کدام از آن‌ها، در انجام امور مختلف، می‌تواند شما را درگیر مشکلات عدیده‌ای کند. برخی از حوزه‌های مربوط به مشاوره حقوقی شرکت‌ها که لازم است بیش از اقدام به انجام‌ها با یک کارشناس حقوقی باتجربه مشورت نمایید به شرح زیر است:

  • نظارت و ارائه فرم‌های مربوط به قراردادهای کاری و تنطیم شرح وظایف طرفین
  • ارائه مشاوره شرکت در خصوص مسائل حقوقی شرکت
  • نظارت بر جلسات تشکیل‌شده و ثبت صورت جلسه
  • ارائه قراردهای شرکت با اعضا و با دیگر شرکت‌ها و حضور در جلسات مهم قبل از عقد قرارداد
  • انجام امور حقوق مربوط به ورشکستگی، انحلال شرکت و دیگر مسائل مرتبط با این موضوع
  • انجام امور حقوقی مرتبط با مزایده، معامله، و مناقصه
  • ارائه مشاوره به تمام کارمندان شرکت و کمک به آن‌ها
  • انجام امور دفاعیه در خصوص پرونده‌های اداری
  • ارائه مشاوره در خصوص تصمیمات کلی شرکت در کلیه حوزه‌ها
  • انجام امور وکالت شرکت در دعاوی و دفاع از دعاوی علیه

مهم‌ترین مسائل حقوقی شرکت‌ها

ممکن است در ابتدا این‌طور به نظر برسد که به‌کارگیری وکیل شرکت موجب تحمیل هزینه‌های زیادی به شرکت می‌شود. اما نباید فراموش کرد که مهم‌ترین وظیفه مدیران شرکت‌ها، حراست از دارایی‌ها و کیان شرکت است. بدون شک مسائل حقوقی شرکت‌ها به‌عنوان یکی از ارکان اساسی برای تحقق این وظیفه مهم مدیران به شمار می‌آید. با توجه به تخصصی بودن مسائل حقوقی شرکت، مدیران شرکت نمی‌توانند به‌خوبی این مسائل را مدیریت کنند و شرکت مشاوره نیاز خواهد داشت. به همین جهت حضور وکیل شرکت در هر کسب و کاری به‌عنوان یک ضرورت به شمار می‌آید. در همین راستا، در ادامه، به برخی از مهم‌ترین مسائل حقوقی که شرکت‌ها با آن‌ها مواجه هستند و با کمک مشاور حقوقی شرکت، می‌توانید آن‌ها را به درستی پیگری نمایید، اشاره می‌کنیم.

شرح وظایف وکیل شرکت برای امور حقوقی

اگر می‌خواهید هر تصمیم که برای شرکت می‌گیرید، در آینده موجب ایجاد پیامدهای ناگوار برای شما و یا شرکت نشود، بهتر است که قبل از هر چیزی، از یک وکیل شرکت زبده، مشاوره‌های لازم را بگیرید. برخی از مواردی است که لازم است قبل از اقدام، توضیحات حقوقی مرتبط با آن را بدانید و از جمله وظایف وکیل شرکت است، به شرح زیر هستند:

  • پیگیری امور مرتبط با ثبت یا انحلال شرکت
  • اخذ کد اقتصادی و تشکیل پرونده مالیاتی شرکت
  • تکمیل و ارسال اظهارنامه‌های مالیاتی شرکت و پیگیری امور مرتبط با آن
  • اخذ گواهی ارزش افزوده
  • پیگیری مسائل بیمه کارکنان شرکت
  • پیگیری مسائل بانکی شرکت از جمله اخذ ضمانت‌نامه‌های بانکی
  • پیگیری مسائل حقوقی مرتبط با جابه‌جایی سهام شرکت
  • افزایش یا کاهش سرمایه شرکت
  • پیگیری استخدام یا اخراج کارکنان شرکت
  • تنظیم انواع و اقسام قراردادهای حقوقی شرکت
  • پیگیری امور حقوقی مرتبط با تشکیل جلسات مجمع شرکت و ثبت صورت جلسات
  • مذاکرات شرکت با اشخاص و شرکت‌های ثالث در زمینه‌های گوناگون
  • پیگیری پرونده‌های حقوقی شرکت در محاکم قضایی
  • پیگیری امور حقوقی مرتبط با مناقصات و مزایدات شرکت

مشاور حقوقی شرکت‌ها در چارچوب قراردادی که با یک شرکت تنظیم می‌کند، وارد تعامل با آن مجموعه می‌شود. مجموعه مسائل حقوقی که یک شرکت با آن مواجه است، بسیار متنوع و در برخی موارد پیچیده است. یک شرکت در قراردادی که با وکیل امضا می‌کند، مجموعه خواسته‌ها و انتظارات خود را از وکیل مطالبه می‌کند. در برخی مواقع در مشاوره وکیل شرکت‌ها، وکیل صرفاً امور مرتبط با دعاوی حقوقی شرکت در محاکم قضایی را بر عهده می‌گیرد. اما در برخی مواقع شرکت بسیاری از امور حقوقی دیگر خود از جمله تنظیم و پیگیری قراردادها، امور مالیاتی، مذاکرات شرکت، بیمه کارکنان، نقل و انتقال سهام و ... را نیز به وکیل محول می‌کند.

ویژگی‌های وکیل مناسب برای شرکت‌ها

با توجه به این نکته که شرکت مشاوره برای مسائل حقوقی خود نیاز دارد باید برای انتخاب مشاور حقوقی شرکت‌ به چند نکته اساسی دقت نمود که مهم‌ترین آن‌ها را می‌توان در موارد زیر خلاصه کرد:

  1. یک وکیل شرکتی باید به‌صورت تخصصی روی امور حقوقی مرتبط با شرکت‌ها فعالیت کند. وکلایی که در چندین موضوع به طور هم‌زمان فعالیت می‌کنند، معمولاً از تسلط کافی روی مباحث حقوقی شرکت‌ها برخوردار نیستند.
  2. قانون به طور دائمی در حال به‌روزرسانی است و طبعاً مسائل مرتبط با مشاوره حقوقی شرکت‌ها نیز دائماً دستخوش تغییر می‌شوند. وکیل شرکتی خوب موظف است که همگام با تغییر مواد قانونی خود را به‌روز نگه دارد.
  3. وکلای شرکتی همواره باید منافع شرکت را در تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات خود در نظر بگیرند. در همین راستا وکیل شرکت باید همواره به دنبال بهترین و در عین حال کم‌هزینه‌ترین راه‌ها برای حل‌وفصل امور حقوقی شرکت باشد.
  4. وکیل شرکت باید در ترسیم فرآیندهای حقوقی شرکت کاملاً شفاف عمل کند. به این مفهوم که مدیران شرکت در جریان تمام امور مرتبط با واحد حقوقی شرکت خود قرار بگیرند و در خصوص نحوه رسیدگی به آن‌ها کاملاً آگاه شوند.

هزینه مشاوره حقوقی شرکت

قیمت مشاوره حقوقی شرکت، به عوامل مختلفی بستگی دارد. تجربه کارشناسانه مشاوری که انتخاب نموده‌اید قطعا در این زمینه تاثیر گذار خواهد بود. عامل دیگری که در تعیین هزینه مشاوره شرکت اثر می‌گذارد، مدت زمانی است که مشاور، در توضیح و تفسیر سوالات و یا حل مشکلات شما، زمان می‌گذارد. به طور معمول سوالات حقوقی شرکت، می‌تواند از یک پرسش و پاسخ باشد تا مجموعه‌ای از سوالات حقوقی که تا یک 1 ساعت نیز به طول بیانجامد.

مشاوره حقوقی شرکت در تهران و شهرستان‌ها

اگر شما صاحب یک شرکت در هر حوزه‌ی کاری هستید، برای انجام امور حقوقی خود، حتما و قطعا به مشاوره حقوقی شرکت، نیاز خواهید داشتید. این نیاز مبرم شما به داشتن یک مشاور همراه، بستگی به موقعیت مکانی شرکت‌ شما نخواهد داشت. چه بسا شرکت‌هایی که در کلان شهرهایی مانند تهران، تبریز، کرج، شیراز، اصفهان، کرمانشاه قم، اهواز و مشهد، حضور دارند، بیش از سایر شهرها به مشاوره حقوقی شرکت نیارمند هستند. دلیل آن هم این است که فرصت‌های مشارکت و قرارداد با سرمایه گذاران و شرکت‌ها، در کلان شهرها به مراتب بیشتر است و شما برای قرارداهای بزرگ، نیاز به اطلاعات حقوقی بیشتری نیز دارید. بنابراین فرقی نمی‌کند شما در کجای ایران هستید، داشتن یک مشاور زبده برای مسائل حقوقی شرکت، ضروری است. کارمنتو این فرصت را به شما می‌دهد تا در هر موقعیت مکانی، بدون هیچ دغدغه‌ای، بهترین کارشناسان را همراه خود داشته باشید.

 

مشاوره حقوقی شرکت تلفنی

در هر نقطه از ایران که حضور دارید، می‌توانید از مشاوره حقوقی شرکت به‌صورت تلفنی بهره‌مند شوید. مشاور خود را بر اساس رزومه و سوابق شغلی انتخاب نموده تا تماس تلفنی امکان پذیر شود. این روش، یکی از محبوب‌ترین روش‌های مشاوره حقوقی شرکت در میان مشتریان کارمنتو است. در این روش به محض پرداخت وجه و در صورت آنلاین‌ بودن مشاوری که انتخاب نموده‌اید، تماس اینترنتی (voip) با وکیل شرکتی تلفنی برقرار می‌شود.

مشاوره حقوقی شرکت رایگان

بخش دیگری برای پاسخگویی به سوالات فراهم شده است که برای آن دسته از افرادی که نیازی نمی‌بینند به طور مفصل به جستجوی پرسش خود باشند، طراحی شده است. روند پاسخگویی به سوالات شما، طی 24 الی 48 ساعت بعدتر انجام می‌شود. بنابراین با مشاوره حقوقی رایگان شرکتی، می‌توانید بدون پرداخت هزینه، در جستجوی سوالات حقوقی شرکت خود باشید.

راهنمای دریافت مشاوره حقوقی با وکیل شرکت

اگر در حل مسائل حقوقی شرکت خود دچار مشکل شده‌اید و یا برای گرفتن یک تصمیم بسیار مهم، دچار تردید شده‌اید، دریافت مشاوره حقوقی شرکت از کارمنتو، به شما پیشنهاد می‌شود. برای انجام این کار کافی است تا پس از ورود به سایت، با کلیه خدمات مشاوره، انتخاب حوزه و زیرحوزه مورد نظر را انجام دهید. سپس با انتخاب مشاوره از طریق دکمه "دریافت مشاوره" و انتخاب دکمه "مشاوره تلفنی" در صفحه مشاوره، وارد بخش بعدی شوید. در ادامه این فرایند و با تعیین مدت زمان و شروع مشاوره، با انتخاب دکمه "تماس"، امور مشاوره حقوقی شرکت را به صورت تلفنی، انجام دهید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت حقوقی مهر مراجعه فرمایید .